Novinky z Plantexu

Hlavná stránka / Blog / Aktuality z Plantexu / Aktuálna ponuka práce
Novinky

Aktuálna ponuka práce

14. august 2024

 

Ak si záhradkár telom aj dušou a čas strávený medzi zeleňou je pre teba relaxom, toto ťa zaujme! Naše záhradné centrum sa rozrastá a rozširuje svoje rady. Hľadáme odborného predajcu, ktorý svoju vášeň prenesie aj na zákazníkov.   

Čo je na našom záhradnom centre iné? 

Naše záhradné centrum nie je len obyčajný obchod. Je súčasťou firmy, ktorá udržuje tradíciu a prináša ju moderným ľudom. Je to miesto zážitkov a inšpirácie. Želáme si, aby sa každý zákazník cítil príjemne a našiel  to, čo hľadá – či už ide o krásnu izbovú rastlinu, ovocný stromček z našej vlastnej produkcie, alebo jedinečný dizajnový kúsok, ktorý inde nenájde. U nás všetko ladí a  „hrá na krásu“, od usporiadania predajne až po kvalitu produktov. Tvojou úlohou bude tento zážitok ešte viac umocniť. 

Čo budeš u nás robiť? 

Ako odborný predajca budeš v prvom rade pomáhať zákazníkom. Stačí, aby si mal chuť počúvať a pýtať sa. To ti pomôže zistiť a poradiť presne to čo zákazník potrebuje. A samozrejme, musíš vedieť, ako sa starať o rastliny, aby vždy vyzerali nádherne. Budeš mať na starosti časť predajne, kde sa môžeš realizovať a udržiavať ju tip-top. Či už si zákazník nevie rady, potrebuje pomoc s výberom, alebo len chce trochu inšpirácie – ty budeš ten, na koho sa obráti a ten kvôli komu sa vráti. 

Kto je pre nás ten pravý? 

Ideálne, ak máš vzdelanie a prax v záhradníctve, alebo podobnom odbore. Potrebuješ vedomosti, aby si sa o ne mohol deliť so zákazníkom. Vieme, že častokrát je záľuba rovnako dobrou učiteľkou ako škola.  Takže, ak si vášnivý záhradkár, ktorý veľa vie, veľa skúsil a je pripravený sa učiť ďalej, neváhaj. Nemusíš byť dokonalý, no musíme v tebe vidieť zápal a chuť rozvíjať sa v našom obore. 

Chceš byť súčasťou niečoho viac?  

Ponúkame ti stabilnú prácu v priateľskom tíme, kde sa snažíme zlepšovať, aby sme sa všetci cítili dobre. Ak sa ukážeš ako šikovný, máš u nás možnosť kariérneho rastu. A navyše, budeš mať zľavy na všetky naše produkty – takže si môžeš zútulniť domov, alebo záhradu presne podľa svojich predstáv. 

Práca v našom záhradnom centre nie je len o predaji. Je to o láske k záhradníctvu, o možnosti sa realizovať a robiť to, čo ťa baví. Ak si samostatný, vieš sa chytiť práce bez toho, aby ti niekto stál za chrbtom, a záleží ti na tom, čo robíš, tak ťa radi privítame. 

Máme ľudí, ktorí tu pracujú už roky, aj mladých, ktorí u nás začínali ako brigádnici a zostali s nami. Poď rozdávať zážitok a šíriť krásu do našich záhrad. Ak sme ťa oslovili, daj nám o sebe vedieť. Pošli svoje CV a krátky list s pár riadkami o sebe cez   https://shorturl.at/APaDx 

Tešíme sa, že ťa spoznáme!